Datum Tijd Zwembad Groep
Maandag 18.15 – 19.45 Borgelerbad
Woensdag 18.15 – 19.45 De Scheg Conditietraining (half bad)
Donderdag 18.15 – 19.45 Borgelerbad
Vrijdag 06.00 – 07.00 De Scheg Conditietraining
Vrijdag 18.15 – 19.15 Borgelerbad Jeugd
Zondag 09.00 – 10.00 De Scheg Pittige training

Maandag avond training

Op de maandag avond traint bijna de gehele selectie. De jongste zwemmers hebben dan 2 banen tot hun beschikking. De zwemmers vanaf 12 jaar hebben 4 banen tot hun beschikking. Het is mogelijk om alleen de eerste 45 minuten of alleen de laatste 45 minuten te komen trainen. Dit moet dan altijd in overleg met de trainer gebeuren.

Woensdag avond training

De woensdag avond training is voor de zwemmers die al redelijk zelfstandig de opgegeven trainingsopdrachten kunnen uitvoeren.

Donderdag avond training

De donderdag avond training is in principe voor de zwemmers van 12 jaar en ouder, mits ze het vereiste niveau hebben om aan deze training te kunnen deelnemen. De mogelijkheid bestaat dat er ook jongere zwemmers meedoen die ook reeds het benodigde niveau hebben. Dit gebeurt altijd in samenspraak met de zwemmers en trainers.

Vrijdag ochtend training

Deze training is in samenwerking met triathlonvereniging Triami en is voor de zwemmers die zelfstandig trainingsopdrachten kunnen uitvoeren. Ook Masters zijn welkom op deze training.

Vrijdag avond training

Deze training is allen voor de jongste zwemmers van 12 jaar en jonger. Hier wordt extra aandacht aan de kinderen gegeven omtrent hun zwemtechniek en specifieke afstanden voorafgaande aan de wedstrijden.

Zondag morgen training

Op de zondagmorgen mogen in principe alle zwemmers komen die ook op de donderdagavond mogen trainen.