Aanmelden of een keertje meedoen?

Vrijblijvend uitproberen.

Heb je interesse om een keer te komen zwemmen? Heb je belangstelling om bij een van de afdelingen mee te doen? Weet je niet zeker of de zwemsport wat voor je is?

Het is altijd mogelijk om eerst eens te komen kijken en vrijblijvend één of twee keer mee te zwemmen of te trainen. Ga naar de pagina van de desbetreffende afdeling en neem contact op met het afdelingssecretariaat of stuur een mail naar info@zwemclubdeventer.nl.

Aanmelden

Heb je zin gekregen om te gaan zwemmen? Meld je dan nu aan!
Hoe meld je je aan? Dat kan via de volgende stappen:

  1. Download dit aanmeld formulier
  2. Print hem uit en vul hem in!
  3. lever dit formulier in bij de afdeling waar je zwemt
  4. Het ingevulde formulier kan ook per post (met postzegel) worden opgestuurd naar:
    Zwem- en Polovereniging ‘De IJsel’
    Albertus van Leusenweg 55, 7425 CD Deventer

Lidmaatschapskaart

Elk lid ontvangt na aanmelding een lidmaatschapskaart voorzien van een pasfoto. Het is mogelijk dat bij betreden van het zwembad naar het lidmaatschap wordt gevraagd. Stuur daarom tegelijk met het aanmeldformulier een recente pasfoto op.

Contributie

De contributie wordt maandelijks aan het begin van de maand geïncasseerd van het opgegeven bankrekeningnummer. De verschillende contributiebedragen vind je onder het tabblad ‘contributie’ of door hier te klikken.

Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@zwemclubdeventer.nl.

Inschrijfgeld

Na aanmelding brengen we € 15,00 inschrijfgeld in rekening. Dit bedrag wordt afgeschreven bij de eerste incasso van de contributie.