Lid worden van De IJsel

Alle informatie voor een lidmaatschap bij de IJsel kan je vinden op de pagina: “Contributie De IJsel“. Het is ook mogelijk om een paar keer vrijblijvend bij een activiteit te komen kijken.

Aanmelden

Heb je zin gekregen om te gaan zwemmen? Meld je dan nu aan! Hoe meld je je aan? Dat kan via ons digitale aanmeldformulier.

  1. Gebruik de onderstaande tabel om te bepalen welke sportactiviteit je moet invullen op het digitale aanmeldformulier.
  2. Klik op deze link voor het digitale aanmeldformulier
  3. Vul het formulier in. Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.
  4. Druk tenslotte op de knop ‘Aanmelden’ onderaan het formulier.
  5. Er wordt nu automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar het aspirant lid en de ledenadministratie van de IJsel.
  6. Als u deze mail heeft ontvangen kunt u gewoon naar de training komen en zich melden aan het bad. Er is altijd een trainer aanwezig die tekst en uitleg geeft en u op weg helpt. We wensen u veel sportief plezier!

In de onderstaande tabel staan per zwemafdeling de sportactiviteiten die je kan kiezen. Afhankelijk van je leeftijd of je wens om wel/niet aan wedstrijden (startvergunning) deel te nemen kies je in het digitale aanmeldformulier de juiste activiteit. Deze tabel helpt je bij deze keuze.

Als je niet zeker weet wat je moet kiezen, kan je onderaan het digitale inschrijfformulier in het vakje ‘Opmerkingen’ je gewenste sportactiviteit toelichten.

Privacyverklaring en AVG

Tijdens de inschrijving en binnen onze vereniging registreren we persoonsgegevens van leden. Dit is noodzakelijk om tot een juiste en volledige ledenadministratie te komen. In onze privacyverklaring geven wij aan hoe wij omgaan met deze gegevens. Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Contributie

De contributie wordt maandelijks aan het begin van de maand geïncasseerd van het opgegeven bankrekeningnummer. De verschillende contributiebedragen vind je onder het tabblad ‘contributie’. Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de secretaris via info@zwemclubdeventer.nl of met de penningmeester via penningmeester@zwemclubdeventer.nl.

Inschrijfgeld

Na aanmelding brengen we € 15,00 inschrijfgeld in rekening. Dit bedrag wordt afgeschreven bij de eerste incasso van de contributie.