Aanmelden of een keertje meedoen?

Vrijblijvend uitproberen.

Heb je interesse om een keer te komen zwemmen? Heb je belangstelling om bij een van de afdelingen mee te doen? Weet je niet zeker of de zwemsport wat voor je is?

Het is altijd mogelijk om eerst eens te komen kijken en vrijblijvend één of twee keer mee te zwemmen of te trainen. Ga naar de pagina van de desbetreffende afdeling en neem contact op met het afdelingssecretariaat of stuur een mail naar info@zwemclubdeventer.nl.

Heb je zin gekregen om te gaan zwemmen? Meld je dan nu aan!
Hoe meld je je aan? Dat kan via ons digitale aanmeldformulier.

1. Gebruik de onderstaande tabel om te bepalen welke sportactiviteit je moet invullen op het digitale aanmeldformulier.
  2. Klik op deze link voor het digitale aanmeldformulier
  3. Vul het formulier in. Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.
  4. Druk tenslotte op de knop ‘Aanmelden’ onderaan het formulier.
  5. Er wordt nu automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar het aspirant lid en de ledenadministratie van de IJsel.

In de onderstaande tabel staan per zwemafdeling de sportactiviteiten die je kan kiezen. Afhankelijk van je leeftijd of je wens om wel/niet aan wedstrijden deel te nemen kies je in het digitale aanmeldformulier de juiste activiteit. Deze tabel helpt je bij deze keuze. Als je niet zeker weet wat je moet kiezen, kan je onderaan het digitale inschrijfformulier in het vakje ‘Opmerkingen’ je gewenste sportactiviteit toelichten.

Contributie

De contributie wordt maandelijks aan het begin van de maand geïncasseerd van het opgegeven bankrekeningnummer. De verschillende contributiebedragen vind je onder het tabblad ‘contributie’ of door hier te klikken.

Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@zwemclubdeventer.nl.

Inschrijfgeld

Na aanmelding brengen we € 15,00 inschrijfgeld in rekening. Dit bedrag wordt afgeschreven bij de eerste incasso van de contributie.