Trainingen

Dinsdag

        18:00 t/m 19:30

      Borgelerbad

Woensdag

        18:30 t/m 20:00

      Scheg

Donderdag

        18:00 t/m 19:30

      Borgelerbad

Vrijdag

        18:00 t/m 19:00

      Borgelerbad

Zondag

        09:00 t/m 10:00

      Borgelerbad

 

Zondag morgen training

Op de zondagmorgen mogen in principe alle zwemmers komen die ook op de donderdagavond mogen trainen.

Dinsdag avond training

Op de dinsdagavond traint bijna de gehele selectie. De jongste zwemmers hebben dan 2 banen tot hun beschikking. De zwemmers vanaf 12 jaar hebben 4 banen tot hun beschikking. Het is mogelijk om alleen de eerste 45 minuten of alleen de laatste 45 minuten te komen trainen. Dit moet dan altijd in overleg met de trainer gebeuren.

Woensdag avond training

De woensdag avond training is voor de zwemmers die al redelijk zelfstandig de opgegeven trainingsopdrachten kunnen uitvoeren.

Donderdag avond training

De donderdag avond training is in principe voor de zwemmers van 12 jaar en ouder, mits ze het vereiste niveau hebben om aan deze training te kunnen deelnemen. De mogelijkheid bestaat dat er ook jongere zwemmers meedoen die ook reeds het benodigde niveau hebben. Dit gebeurt altijd in samenspraak met de zwemmers en trainers.

Vrijdag avond training

Deze training is aleen voor de jongste zwemmers van 12 jaar en jonger. Hier wordt extra aandacht aan de kinderen gegeven omtrent hun zwemtechniek en specifieke afstanden voorafgaande aan de wedstrijden.

 

 

 Attributen

Voor het trainen zijn een aantal attributen, naast de zwemkleding, benodigd die regelmatig in de training worden gebruikt:

  • Zwemplankje
  • Pull-boy
  • Zwemvliezen of zoemers (kortere zwemvliezen)
  • Zwembrilletje