Aanmelden of een keertje meedoen?

Vrijblijvend uitproberen.

Heb je interesse om een keer te komen zwemmen? Heb je belangstelling om bij een van de afdelingen mee te doen? Weet je niet zeker of de zwemsport wat voor je is?
Het is altijd mogelijk om eerst eens te komen kijken en vrijblijvend één of twee keer mee te zwemmen of te trainen. Ga naar de pagina van de desbetreffende afdeling en neem contact op met het afdelingssecretariaat of stuur een mail naar info@zwemclubdeventer.nl

Aanmelden

Heb je zin gekregen om te gaan zwemmen? Meld je dan nu aan!
Hoe meld je je aan? Dat kan via de volgende stappen:

  1. Download dit aanmeld formulier
  2. Print hem uit en vul hem in!
  3. lever dit formulier in bij de afdeling waar je zwemt
  4. of stop hem in een enveloppe met een postzegel en stuur de brief op naar:
    Zwem- en Polovereniging ‘de IJsel’
    Veenweg 52
    7416 BD DEVENTER

Lidmaatschapskaart

Elk lid ontvangt na aanmelding een lidmaatschapskaart voorzien van uw pasfoto. Het is mogelijk dat bij betreden van het zwembad hiernaar gevraagd wordt. Wilt u bij het inleveren van uw aanmeldingsformulier een pasfoto meesturen c.q. opsturen?

Contributie

De contributie wordt maandelijks aan het begin van de maand geïncasseerd van uw bankrekening. De verschillende contributiebedragen kunt u vinden onder het tabblad ‘Contributie’ of door hier te klikken.
Indien er vragen zijn over de contributie neemt u alstublief contact op met de penningmeester via penningmeester@zwemclubdeventer.nl.

Inschrijfgeld

Na aanmelding wordt € 15,00 inschrijfsgeld in rekening gebracht. Dit wordt bij de eerste incasso van de contributie van uw bankrekening afgeschreven.